lördag 2 april 2011

Men's night?


Idag kan man i skvallerpressen (aka kvällstidningarn) läsa att Frank Andersson kommer att medverka i höstens turné med "Ladies night". Inte så uppseendeväckande, egentligen. Han passar säkert utmärkt in i konceptet. Men vad är egentligen konceptet?

Jag har aldrig sett eller ens intresserat mig för Ladies night, men internet berättar gärna mer. På evenemangets hemsida kan man bl a läsa att "Det är en kväll som inte kan beskrivas, bara upplevas. Reglerna är enkla: bara tjejer i publiken och bara killar på scenen".

En recension av evenemanget bekräftar alla mina fördomar. Några klipp ur nämnda recension:

"Det levereras vad man tror att kvinnor vill ha, maffigt och mastigt som en flintastek och ungefär lika innovativt".

"De maffiga sångnumren osar testosteron och har önskvärd effekt på den nonstopdansande och klappande publiken. Killarna blir till gudar i skinnjackor och publiken förlåter allt"

"...dammsugarnumret innefattar att sitta på en tron iförd ögonmask medan fyra halvnakna manliga dansare ivrigt dammsuger runt omkring. Girlpower enligt ”Ladies night”.

Nu undrar jag bara: Om det hade varit tvärtom, vad hade allmänheten tyckt om det? Bara tjejer på scen, bara killar i publiken? "Killkväll med mums-mums på scen"?

Nä, jag sparar mina pengar till annat.


5 kommentarer:

Råg-Rut sa...

Det finns definitivt bättre saker att satsa sina pengar på. Fotboll, t ex. (Herrfotboll, förstås. Mycket Mums-Mums där, i kortbyxor.)

ordningsfrun sa...

Eller kanske herrarnas simhopp i OS?

Råg-Rut sa...

Hellre fotboll. Mera svett där. ;)

Sarah sa...

Blev medlurad av några vänner i höstas och jisses vilket jä*la svammel! Tycker man att Martin Stenmarck utan fungerande hälsena är läcker, en transvestit-sminkad Brolle är snygg... tja, då kanske man trivs. Jag tyckte bara det var patetiskt att befinna mig i en lokal med kvinnor som garanterat snigelslemmade mer än vad de gör dagligdags.

ordningsfrun sa...

Sarah: Det finns få saker som är så sköna som när någon bekräftar ens fördomar :) Å andra sidan - om det är sant så är det väl inte längre en fördom?

För övrigt har jag oerhört svårt att förstå konceptet Brolle.