torsdag 7 april 2011

Discokrukan

Idag har jag gjort något väldigt kul! Jag har bloggdejtat! Nä, inte en såndär amorös dejt - däremot en mycket trevlig och rolig dejt. För några dagar sedan skrev Porslinan en rad i sin blogg om att hon skulle till Umeå och gärna ville ha loppistips. Och jag bor ju i Umeå och gillar att leta porslin... :)

Så idag efter jobbet gick jag till Rådhuset och hittade mycket riktigt en Porslina på rådhustrappan. Eftersom det är mitt i veckan så är utbudet av loppisar begränsat, men vi tog oss först ut till Myrornas butik på Ersboda. Turligt nog hade de inga jätteviktiga och oumbärliga saker. Vi gav oss därför ut på en mycket våghalsig promenad från Myrorna till Kupan på Mariedal. Den omfattade bland annat en mycket strapatsrik promenad tvärs över E4:an och pulsande i snödrivor.

På Kupan fanns det inte heller några viktiga Rörstrandsfynd. Däremot hittade jag en discokruka som jag bara var tvungen att köpa. En discokruka ser ut såhär:


Jag har tänkt planera om mina blommor i helgen, så den kommer väl till pass. Men Ester har möjligen tänkt sig något helt annat, nämligen att den ska bli hennes nya matskål. Jag har sett vissa tecken som tyder på det.

1 kommentar:

trillivippa sa...

Tack för igår, det var jättekul! Och krukan är så fin, förstår att Ester gillar den! :)