fredag 18 februari 2011

King får en kompis!"Jaja, den här har vi väl sett förut" tänker uppmärksamma bloggläsare. Men nejdå. Titta här:Min King har fått en kompis! En lillebror, närmare bestämt. Eller en liten prins kanske? Och titta hur bra de passar ihop:


Nu letar jag ivrigt efter skärbrädor, skålar och det andra som jag vet finns därute!

6 kommentarer:

Gila sa...

Så fina !!

Råg-Rut sa...

Lovely! Är de ugnssäkra? Jag har haft två st Pyro, men den ena är tyvärr helkraschad och den andra på god väg. Är min matlagning för aggressiv, måntro?

Lybtar sa...

King är så j*kla läcker. Har själv bara det lilla fatet. Söker jämt efter dessa. Kaffekopparna är att dö för, har aldrig sett dem live och gör jag det så spelar priset ingen roll :)

trillivippa sa...

Kingen är så fin, älskar ju fåglar så de här skulle jag nog kunna börja samla på... :)

ordningsfrun sa...

Tack alla! King är verkligen en favorit även här, men en sällsynt varelse. Jag hoppas hitta lite mer av honom på nätet framöver - jag har ständigt koll på Blocket, Tradera och en del porslinsbutiker online....

Anonym sa...

Du trodde kanske att jag spammade förut, men jag ville ju visa något fint med länken jag skickade. Något fint och relevant. Hittar inte tillbaka till källan, men här en kopia: http://durkslagshatten.blogspot.com/2009_11_01_archive.html
(Kolla SUNDAY, NOVEMBER 29, 2009)