tisdag 11 december 2012

Hurra, en Kairo!

Äntligen! Några dagar försenad (antagligen pga snöovädret) anlände äntligen mitt nyaste inköp. Det är en hänkelvas i Kairo-serien, en av mina nyaste favoriter. Såhär ser den ut:



Det här är nummer 3 i serien. Jag är ganska säker på att den har sju delar, och jag har i dagsläget fyra av dem. Här är en gruppbild på min nya Kairo och hans syskon:



Jag skulle verkligen vilja ha ett teakskåp som jag kan ha den här serien i. Teak och turkos är en otroligt snygg kombination. Men vad är väl en bal på slottet? Snart är det köpstopp inför flytten, och alla pengar jag kan avvara går nog till en badrumsrenovering, inte porslin...


5 kommentarer:

trillivippa sa...

Ååååh, den här serien är så galet snygg! När jag får upp en extra stringhylla i vardagsrummet så ska jag nog börja samla på den här serien jag med. ;)

Yvonne sa...

Åh du har en vas som jag inte har!
Den konformade utan handtag, sedan har jag samma delar som dig plus två fat. Ett jätte stort och ett jätte litet.

Det blir 6 delar, undra hur den sjunde ser ut...

ordningsfrun sa...

trillivippa: Jag längtar tills jag bor i min nya lägenhet! Just nu är det mest packning som gäller, men i början av februari så....

Yvonne: Den sjätte delen är en lite större vas. Det är den sista i bildserien här: http://www.flickr.com/photos/ordningsfrun/sets/72157631140096794/
Jag försökte vinna det stora fatet på Tradera häromdagen. Då hängde sig datorn lagom till att jag skulle lägga in den avgörande stöten. Ååååååh!!!

Yvonne sa...

Får jag låna dina bilder till min blogg på de två Kairo-delarna jag inte har?

Åh, vad förargligt med fatet!

ordningsfrun sa...

Hej Yvonne! Du får gärna låna bilder. Ta dem från mitt flickr-konto, det är högupplösta bilder med bättre kvalite :)
Den bredare vasen (nummer 6) är ju inte min. Bilden är från en gammal dansk nätauktion, om jag minns rätt, så jag tror inte att nån tar illa upp.