onsdag 5 oktober 2011

Agricola: Gamers deck

...och där slog den elaka förkylningen till på allvar. Usch. Ordningsfrun - förkylningen: 0-1 i dagsläget. Vad passar då bättre än att presentera en spelnyhet här på bloggen?

Häromveckan passade jag på att köpa en ny uppsättning spelkort till mitt Agricola. Jag tror att jag hoppar över att försöka förklara för er som inte spelar hur det går till. I så fall skulle det här nämligen bli min ojämförligt längsta bloggpost hittills. Jag tänker nöja mig med att försöka locka några av de redan frälsta att spela en omgång med Gamers Deck nån gång framöver.

(Disclaimer: Fotokvalitén kanske inte är den bästa, men hey, jag är ju sjuk. Och du kan förstora bilderna genom att klicka på dem).

Vad sägs t ex om de här nya yrkena?


2 reed för 2 food i början av spelet är en riktigt bra deal! Det andra är sannerligen inte heller fy skam.Törs man spela den här? Och lönar den sig?


Jag var ju bara tvungen att ta med den här. Sångare får byggresurser. Jomen.Mat när man bygger? Ja tack.


Och så några nya minor improvements:


Det här kortet tror jag att man kan använda som matfabrik....Ännu ett incitament att renovera fort.En mycket fiffig användning av sten, tycker jag!


Och jag som klagat på att det inte funnits något kort som ger bonus för mat man har kvar på slutet....

OK. That's it. Nån som är spelsugen?

2 kommentarer:

Cinna sa...

Roligt att ramla in på din blogg och jag gillar namnet "ordningsfrun". Kanske ett nytt yrke!

ordningsfrun sa...

Roligt med nya läsare! Hoppas du står ut med blandningen av inlägg om livet i allmänhet, brädspel, körsång, ekonomi och massor av rörstrandsporslin :)