torsdag 14 juli 2011

Mobilbloggning från Österrike

Sådärja. Nån gång ska man väl testa att mobilblogga. Just nu verkar vara ett strålande tillfälle.

Er ordningsfru befinner sig alltså i Graz på körtävling. Jag trodde i min enfald att Österrike var ett svalt och luftigt alpland. Men nejdå. Det har varit över 30 grader alla dagar utom i måndags. Jag och värme är inte bästisar, så det har gått åt en hel del migrän- och huvudvärkstabletter. Ikväll är det dock relativt svalt efter en regnskur tidigare ikväll. Det kan främja nattsömnen.

Graz har visat sig vara en mycket fin liten stad med vacker arkitektur. Vi har övat och tävlat i två klasser, men har också hunnit med att upptäcka stan en hel del. En del av det roliga med körresor är ju att man får se ställen som man annars aldrig hade upptäckt. Gorizia, Bergamo, Balaton och Llangollen är sådana exempel. Det finns också många fantastiska konsertsalar här i stan. Bra grej om man har en stor körtävling.

Vi har tävlat i två klasser: mixed choir och blandade småhopp ( tror den heter typ jazz/pop/gospel). Hur det gått får vi veta imorgon vid 16- tiden. Håll tummarna!

2 kommentarer:

Råg-Rut sa...

Himla otur du har med vädret! Här i Flen är det så svalt och skönt. har regnat hela natten men just nu är det uppehåll.

trillivippa sa...

Förstår om du haft det tungt i värmen, mitt huvud är inte heller så förtjust i tung luft och åskvärme. Hoppas att allt gick bra för er och att u haft en härlig tid i Österrike!