söndag 10 juni 2012

Porslinsbitter


Det blev mycket bitterhet på bloggen ser jag. Men nu vill jag faktiskt få klaga på mitt i-landsproblem.

Jag har ett trevligt gäng som jag spelar brädspel med varje söndag kväll. Jag skulle aldrig välja bort en sån aktivitet för att sitta hemma och bevaka auktioner på Tradera. Men eftersom det är ett nördigt gäng (i ordets trevligaste bemärkelse) så är det ingen som surar om man behöver ta en paus på en minut för att t ex bjuda på en auktion.

Ikväll kom jag faktiskt ihåg att jag skulle bjuda på en King-skål som jag VERKLIGEN ville ha. Typ 3 minuter innan pausade jag och skulle bjuda via mobilen. Men då hade jag inte tänkt på att min mobilklocka är en halv minut sen jämfört med tradera, och att kompisarnas nät var långsamt. Auktionen tog slut typ 3 sekunder innan mitt bud (som hade blivit vinnande) gick igenom.

Det är inte första gången jag missar något en söndag kväll. Andra gånger har jag blivit så uppslukad i spelandet att jag helt enkelt glömt bort auktionerna. Det är inte någon annans fel. Men lite bitter är jag allt.

Här är för övrigt godingen som INTE kommer att flytta hem till mig:3 kommentarer:

trillivippa sa...

Vet inte hur många gånger jag svurit över sega internetuppkopplingar som förstört mitt Tradera-budande! :( Men jag hoppas att det dyker upp fler delar du är på jakt över när du kan sitta i lugn och ro och buda, med bra uppkoppling!

Anonym sa...

Men.... varför inte bara lägga ett bud på en gång med den summa du kan tänka dig att betala? Autobud funkar väl klockers?

ordningsfrun sa...

King är en av de dyraste serierna som säljs. Om man ska ha en chans att få tag på en del utan att spränga banken så måste man leka sniper i sista sekunden. Tyvärr.