måndag 27 augusti 2012

Kairo #7


Nej, jag har inte sju delar av Kairo redan nu. Men del nummer sju bor numera hemma hos mig. Hurra! Jag är oerhört förtjust i den här serien.

Såhär ser vasen ut, ur två olika vinklar:



Här är en bild av sjuan tillsammans med sitt syskon, nummer fem:


Jag har bilder på mina vaser, samt några bilder på andra delar i Kairo, i mitt Flickr-album om någon vill kika. Och har någon en Kairo till salu - hör av er!

söndag 26 augusti 2012

Geek alert!


Om några dagar fyller er ordningsfru år. Egentligen tycker jag inte att det är en så stor sak. Det enda jag gjort under året är att jag lyckats undvika att dö. Man kan däremot tycka att min mammas prestation för många år sedan är värt att uppmärksammas årligen.

Nåja. Det lutar mot att det blir en extra spelkväll på min födelsedag. Det är självklart så att jag får välja spel då. (Visst?). Jag velar lite mellan några olika alternativ. Just nu är jag mest sugen på ett parti Agricola med enbart kort från WM-deck. Vad sägs om de här godingarna? Först tre yrken:




Och så de här tre roliga Minor improvments:




Jomen... visst ser det kul ut? :)


tisdag 21 augusti 2012

Mera King


Jomenvisst! Ordningsfrun proudly presents: ännu en del King-porslin! Fatet är märkt #19 och mäter 30x18 cm exklusive handtagen. Ser ut såhär:


Jag hade sedan tidigare både storebror och lillebror i samma serie, 18 och 20. Såhär fina blir alla tre tillsammans!


King är absolut en av mina favoritserier. Tyvärr har det blivit populärt, så delarna är dyra. Jag köper nån här och där när tillfälle ges och ekonomin tillåter.