tisdag 27 maj 2008

Clever conversation

Igår när jag lyssnade på sportradion så spelades "Just the way you are" i originalversion med Billy Joel. En bra låt på alla sätt... om det inte vore för en av textraderna.

En bit in i låten sjunger Billy: "...don't want clever conversation.."

Det där får stå för dig, Billy. Vill du ha en bimbo att hångla med så är det okej för mig, men själv vill jag faktiskt ha någon form av clever conversation i min primära relation. Jag går igång på smarta killar, helt enkelt.

tisdag 13 maj 2008

B-människor

Jag är helt klart en B-människa. Åtminstone enligt definitionen på den här sidan:

Jag har inga kor som behöver mjölkas, och ser därför ingen poäng med att vara vaken före 09.00*. Jag funderar allvarligt på att förskjuta min arbetstid några dagar i veckan. 10-19 vore störtskönt.


* Pius ser en poäng med att väcka mig runt halvsex på morgonen för att få käk, men det är en helt annan historia. Att jag har koskräck är också en annan historia.

söndag 11 maj 2008

...orden får snart inte rum!

För den som av någon anledning inte memorerat alla Galenskaparnas texter så är inläggets rubrik en strof som jag hämtat från en underbar sång, skriven av Jaques Brel...s bror, Kjell Brel. 

Ja, vad gör man när orden inte får rum? Man får helt enkelt följa den stora massan i spåren och starta en egen blogg. Det känns lite 2006, och för mig som är mycket trendig (öhö) känns det naturligtvis lite sent att börja blogga 2008. Jag skyller på att jag varit upptagen med annat. Det är ju så många saker jag måste hålla ordning på. Nåja, nu när jag har en egen blogg ska det minsann bli andra bullar.